seriale-online-banner

13 Reasons Why (2017) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Cele treisprezece motive
Regia: Brian Yorkey
Actori: Katherine Langford, Christian Navarro, Michael Sadler
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

13 Reasons Why SEZONUL 2 Online Subtitrat:


s02e01

s02e02

s02e03

s02e04

s02e05

s02e06

s02e07

s02e08

s02e09

s02e10

s02e11

s02e12

s02e13


Sinopsis 13 Reasons Why

Premisa serialului este suficient de morbidă ca să-i descurajeze pe unii dintre eventualii privitori. Inainte de a se sinucide, adolescenta Hannah Baker (Katherine Langford) înregistrează şapte casete audio. Folosind 13 din cele 14 părţi ale casetelor pentru a arăta cu degetul spre 13 persoane ale căror acţiuni au determinat-o să-şi pună capăt vieţii. Cei care trec peste această premisă deloc confortabilă şi peste primul episod. Atât de îmbibat cu spleen adolescentin cât să-ţi ajungă pentru toată viaţa. Serialul se transformă într-o discuţie foarte relevantă despre abuz, încredere, trădare, conflictul între generaţii, sentimente şi stimă de sine.

Inspirat de romanul “Thirteen Reasons Why” al lui Jay Asher, serialul Netflix întinde foarte eficient o capcană dublă, pentru personaje şi pentru privitor. Încă din primele minute, vocea lui Hannah Baker provoacă ascultătorul (şi, automat, privitorul) să asculte în continuare: “Oare şi tu eşti unul dintre cele 13 motive?”, întreabă Hannah, fascinând cu posibilitatea unei acuze directe sau măcar cu promisiunea de a deveni părtaş la un secret în urma căruia cineva şi-a pierdut viaţa. Este imposibil să rezişti, ca protagonist, şi extrem de dificil să te opreşti, ca spectator, să-ţi pui câteva întrebări importante. Cine este Hannah Baker şi de ce s-a sinucis? Spune ea adevărul? Monologul ei este o confesiune, o răzbunare sau amândouă?

Indiferent de atuurile sau neajunsurile sale, 13 Reasons Why reuşeşte un lucru pe care creatorii americani de seriale rareori îl consideră o miză: când unicul scop al unei producţii de televiziune este să aibă o audienţă cât mai mare, ceea ce de multe ori înseamnă să menajeze confortul psihologic al privitorului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: