filme-online-banner

2046 (2004) film online subtitrat

Gen: Drama, SF, Romantic
Scenariu: Kar Wai Wong
IMDB Rating: 7,5
Regizor(i): Kar Wai Wong
Actori: Tony Chiu Wai Leung, Ziyi Zhang, Faye Wong

Filmul 2046 este al treilea capitol al o poveste comună care a început cu zile de la Wild și a continuat cu chef de dragoste.
Există patru principale arce poveste de film. Trei sunt despre relațiile Chow cu femei care a intalneste dupa ce a pierdut Su Li-Zhen. Prima se referă Chow și Wang Jing Wen, a doua este despre Chow si Bai Ling, iar al treilea este de aproximativ Chow si o femeie diferită, care este, de asemenea, numit Su Li-Zhen. 2046: Al patrulea are loc în lumea misterioasă Chow de 2046 și se referă la un pasager japonez care se încadrează în dragoste cu un android. Tipic de filme Wong Kar-Wai, în arcele sunt prezentate în bucăți și pentru non-cronologică.
Această secțiune este doar o parte narată de personaj fictiv Chow și nu se Chow. Amplasat în viitorul îndepărtat, o rețea feroviară imensa conectează planeta. Lumea este o distopie vast, iar sufletele singuratice toate încearcă să ajungă la un loc misterios numit 2046, în scopul de a recuceri iubiri pierdute. În lumea de 2046 nimic nu se schimbă niciodată, deci nu este niciodată o pierdere sau tristețe. Nimeni nu sa întors vreodată de 2046, cu excepția protagonistul, un om japonez singur nume Tak (jucat de Takuya Kimura). Ca incepe povestea, Tak este la o plimbare cu trenul lung se întorc de la 2046.
Ca viata Chow Mo-Wan este reluat, aflăm că el este încă luptă pentru a trece peste pierderea iubirii sale idealizate, Su Li-Zhen. El se întoarce la Hong Kong după ce a fost în Singapore pentru un număr de ani, pentru a încerca să uite angoasa lui. Pentru a acoperi durerea lui, el devine om de femei suave. Chow participă multe partide generoase și paturi multe femei.