filme-online-banner

2047 de fete ale mortii – 2047 Sights of Death (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Tommaso Agnese, Luca D’Alisera
IMDB: 2,7
Regia: Alessandro Capone
Actori: Danny Glover, Daryl Hannah, Michael Madsen

Este anul 2047, Illuminati şi Guvernul Confederat au acaparat toată puterea pe Pământ, iar statele care nu s-au alturat noii Confederaţii au dat faliment şi au fost decimate prin misiuni de “pace” şi, într-un final, au fost umplute cu deşeuri radioactive. Căpitanul Ryan este un agent rebel care primeşte o misiune de la şeful său, Sponge, aceea de a găsi dovezi privind crimele Confederaţiei. 2047 de fete ale mortii: Dar Ryan va avea de înfruntat radioactivitatea zonei care provoacă halucinaţii, dar şi forţele sinistrului Colonel Asimov, pe Maiorul Anderson şi un grup de mercenari conduşi de Lobo. Ryan este ajutat de o supravieţuitoare a genocidului, Tuage, dar nu-şi dă seama dacă este reală sau se află doar în imaginaţia sa.
Aș vrea să vă spun că un film 2047 de fete ale mortii in care joaca Danny Glover, Daryl Hannah, Stephen Baldwin, Michael Madsen si Rutger Hauer arata minunat, dar dacă ia în considerare filme toate aceste actori au apărut în ultimii câțiva ani (cu excepția Hauer care a apărut în câteva filme interesante în ultima vreme), ar trebui să fie imediat clar că, probabil, 2047 Obiectiv de deces nu este cu adevărat conceput pentru eliberarea de teatru. Asta nu e neapărat un lucru rău – până când veți vedea trailer.
Planeta noastră ,in 2047 de fete ale mortii, este condusă de represiv Confederatiei Guvernul Central (CCG). Ryan (Stephen Baldwin), este un agent rebel War Green trimis într-o misiune de burete (Danny Glover) pentru a colecta probe împotriva CCG pentru crimele sale atroce. 2047 de fete ale mortii: Ryan se confruntă în curând sinistrul Colonel Asimov (Rutger Hauer), Major Anderson (Daryl Hannah) și un grup de mercenari conduse de Lobo (Michael Madsen). Misiunea lui Ryan se transformă repede haotic când întâlnește Tuage (Neva Lions), un supraviețuitor mutant al rebeliunii CCG care jură să ajute Ryan a salva ce a mai ramas din lumea lor … sau ea nu?