filme-indiene-banner

5 Weddings (2018) Film Online Subtitrat in Romana


O jurnalista americana din filmul indian 5 weddings online subtitrat, calatoreste in India pentru a scrie despre nuntile de la Bollywood, doar pentru a descoperi un mozaic de ciocniri culturale, incurcari transgender si iubiri pierdute, cu calatoriile sale unde singura calatorie este cea din interior.

Nuntile indiene sunt considerate a fi destul de asemanatoare cu carnavalurile din Disneyland, care aduce multi oameni din diferite parti ale lumii pentru a fi martorii extravagantei frumoase. Acest lucru se regaseste doar in filmele Bollywood, nu in viata reala.

Shania Dhaliwal (Nargis Fakhri) din 5 Weddings, o jurnalista pentru o revista cu sediul la Los Angeles, Statele Unite ale Americii, se afla intr-o ocazie profitabila de a scrie un articol despre nuntile indiene, care o socheaza, pentru ca este jumatate indiana si jumatate americana. Motivul real este misterul tatalui ei indian, care a parasit-o pe mama ei. Ea se indreapta spre Delhi, unde un politist carismatic, Harbhajan Singh (Rajkummar Rao), este pus sa o protejeze.


Regia: Namrata Singh Gujral
Actori: Nargis Fakhri, Rajkummar Rao, Bo Derek
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: