filme-online-banner

50 to 1 (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Western
Scenariu: Faith Conroy, Jim Wilson
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Jim Wilson
Actori: Skeet Ulrich, Christian Kane, William Devane

“50 to 1” bazat pe o povestea adevarata inspirat de Mine Asta Bird, în care un grup de cowboy din New Mexico începe o călătorie foarte important pentru a participa la o cursă de cai . Cowboys se confruntă cu o serie de eșecuri în drumul lor spre Churchill Downs, în căutarea implicat intr-o confruntare finala cu curse de elita din lume.
‘De pe 50 pana pe 1’: Povestea anului 2009 Kentucky Derby remarcabil Mine Asta Bird urmează în hoofprints altor eroi ecvină, dar în timp ce saga “Seabiscuit”, a fost inundată în Americana, și “Secretariat” aplecat pe succesul unei femei de pionierat în sport “50 to 1″, are idei mai puțin grandioase:.

E mai mult un film amic licențios despre antrenor calului, Chip Woolley, și proprietar, Mark Allen (care exec produs), cu un pic de prost gust aruncat în numesc” Smokey și pasărea, “dacă veți, și să păstreze clișee vin, Barman. Cote de succes la box-office sunt un pic mai mult decât titlul se oferă.Totuși, calendarul bazat pe fapte filmului este excelentă (deși evenimentele se cronici sunt, probabil, un pic prea recent pentru a masca se termina), cu deschidere oficială zile insuficiente după derularea viitoare Preakness, unde Kentucky câștigător Derby California Chrome are o împușcat la a face Triple Crown relevant.

Producător / regizor / co-scenaristul Jim Wilson (producator la “Dances with Wolves”) este, practic, plasarea unui pariu pe care rasa aici, cu un film “50 to 1” care atinge multe dintre temele cheie ale câștigătorul Derby din acest an.Ca Chrome, Mina pasărea a venit la cursa mare la un grajd mic din Vest – Double Eagle Ranch, în Roswell, NM – care a plătit mult mai puțin decât rata merge pentru un pretendent Derby. Suntem prezentat principiile in zilele lor rodeo ca acestea să îndeplinească drăguț într-o încăierare barroom în care Allen (Christian Kane, serialul de televiziune “Leverage”) este obtinerea muci bătut din el de un grup de oameni, și Woolley (Skeet Ulrich, “Jericho”) vine în ajutor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: