filme-online-banner

7 Cazuri – 7 Cases (2015) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Sean J. Vincent
IMDB Rating: n/a
Regizor(i): Seamus Vincenzo
Actori: Steven Berkoff, Dave Vincent Philips, Paul Cooper

Căutând și apoi obtinerea posibilitatea de a jefui o sumă mare de bani, 7 Cazuri, Floyd aduce de-a lungul vechi amic timp escroc Mitchell pentru concert. Distanțe lor este de șapte cazuri, care dispar in timp ce dorm, și un joc de urmărire începe, deoarece trebuie să ajungem la sapte persoane cunoscute lor și să decidă dacă banii este mai important decât aceste vieți.
Hit-uri într-adevăr de funcționare la sol și pentru un bun câteva minute m-am gândit acest film a fost de gând să păstreze acest stil energic, șmecher și curajos merge, dar nu devine, din păcate, amar ca timpul de funcționare căpușele de ca propria lor numărătoarea inversă in 7 Cazuri. Creditele de deschidere și fotografii ostentative de masini, strazi si arme lovi ochi ca un bufet de delicii vizuale; acest lucru nu ar putea fi mai teritoriu jaf thriller dacă a încercat, și se pare grozav. Jaful trecut și urmăririi poliției ulterioară este scurt, dar eficient și apoi bang … cea mai mare parte a Wallops film în angrenaj.
Mai mult au trecut câțiva ani și am ajuns pentru a satisface Floyd, 7 Cazuri, care încă blocat în joc penală și oarecum fără văzut colegul său pentru o lungă perioadă de timp, el îl vede brusc și se implică el ca nimic. Acesta nu este singurul exemplu de modul defectuos script poate simti. Sean J. Vincent ocupă scris fără nici fler. Dialogul este lucrat, iar unele dintre pedepsele oamenilor aspru venit cu sunt ridicol, să spună adevărul. Nu suna reală; e greoaie și servește pentru a obține doar prin până la următoarea posibilă victimă este urmărită în jos.
Aceasta este o rușine ca deschiderea dă un sentiment de potențial real și chiar de-a lungul filmului, există unele cadre bine înrămate, secvențe slick și editare vioi, dar filmul este tras în jos de câteva clipuri audio în lipsa de sincronizare, încercări cherestea gât la capcane împreună cu un personaj negativ Jigsaw și un final pe baza de șah, care este atât de prost pentru că metafora evidente și amuzant pentru faptul ambele nu pot juca.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: