filme-online-banner

8-Ball – 8-Pallo (2013) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama
Scenariu: Marko Kilpi, Jari Rantala
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Aku Louhimies
Actori: Jessica Grabowsky, Eero Aho, Pirkka-Pekka Petelius

“Pike, mama unei fete copil mic, este eliberat din închisoare. Trecutul ei este zdrențuită, viitorul ei incert. Pike a decis ferm pentru a obține o apuca pe o viață nouă. Ea nu își poate permite să mai comită greșeli.”

“Lalli, fostul ei iubit, se întorc din străinătate, de oaie planurile Pike. Întoarce pasiunea cu Lalli, dar el, de asemenea se deschide o fereastră într-un trecut în care Pike nu mai dorește să se întoarcă.” “Interesat de viitorul Pike este, de asemenea, detectiv de poliție Ilie care se angajează să se asigure că fostul său client poate supraviețui în noua ei viață. Sau ar putea fi un caz de dragoste in 8-Ball? Colegul său Olli, atribuit fi partenerul său în departamentul de anchetă a criminalității , este recuperarea de la un atac violent serios de serviciu, și el este, de asemenea afectat de un divorț recent. ”

“În cazul în care Pike ar vrea să realizeze ocazie ei de a începe o viață nouă, Olli-ar dori să aibă viața sa anterioară înapoi. Nu există nici o întoarce la trecut, și nici o modalitate de a uita ea. Unul trebuie să facă față în viitor.” (Sinopsis oficial, traducerea mea) Nu am citit romanul aclamat Marko Kilpi lui pe care se bazează acest film. Marko Kilpi este un ofițer superior de poliție în orașul Kuopio, și o mare parte din ficțiune lui criminalității este inspirat de realitate. Acest roman a fost inspirat de o singură imagine, o tânără mamă cu copilul ei în spatele gratiilor închisoare in 8-Ball. Aceasta este, de asemenea, o viziune puternică în film. Este ușor de înțeles că avea un copil poate schimba o femeie tânără într-un tigroaica care este capabil de orice pentru a iesi dintr-un cerc vicios de crimă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: