filme-online-banner

A Boy Called Po (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Asher
Actori: Christopher Gorham, Julian Feder, Kaitlin Doubleday
An: 2016
Gen: Drama, Fantezie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review A Boy Called Po (2016)

Când tânăra soție a lui David Wilson pierde lupta cu cancerul, el devine un părinte singur, cu responsabilitatea de a se îngriji de fiul său cu autism aflat în clasa a șasea. Patrick, care preferă să fie numit „Po”, este un copil talentat, dar încercat, care era foarte apropiat de mama lui și nu poate să-și comunice propriul sentiment de pierdere.

În timp ce tatăl și fiul se luptă să facă față vieții după moartea mamei; fiecare începe să se retragă în propria lui lume. David; în locul de muncă foarte presant pe care aproape l-a pierdut; iar Po se îndepărtează de școală; unde a fost hărțuit; în lumea sa fantastică magică; „Land of Color”; unde este doar un băiat tipic fără griji; cu o bogată castă de alți însoțitori lumești.

Diviziunea din ce în ce mai mare dintre tată și fiu și provocările unui părinte singur al unui copil cu nevoi speciale; amenință să-i separe definitiv pe David și Po. Bazându-se pe o poveste adevărată; legăturile de dragoste dintre un tată și un fiu îndurerat sunt testate în modul cel mai autentic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: