filme-online-banner

A LEGO Brickumentary (2014) film online subtitrat

Regia: Kief Davidson, Daniel Junge
Scenariu: Daniel Junge, Davis Coombe
Actori: Nathan Sawaya, Alice Finch, Jason Bateman
Anul: 2014
Gen: Documentar
IMDB: 6.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Naratorul Jason Bateman, uneori, pare a fi un reprezentant PR corporativ când ne introducerea la Cele 4 miliarde de $ “monstru marca”, care concureaza cu giganti de jucărie, cum ar fi Hasbro, în ciuda producătoare de variații pe o singură jucărie. Mai târziu, în film A LEGO Brickumentary, o secțiune mare pe fabricarea de o viață-size X-Wing Fighter face doctorul simt ca un promo, nu doar pentru brandul Lego, dar de partenerul său de licențiere cel mai faimos, Lucasfilm. Chiar și atunci când filmul se adresează pasi gresiti pe care aproape la falimentul companiei, la rândul său, de secol, accentul este optimist cu privire la modul a învățat să asculte clienții săi și să le dea mai mult de ceea ce doresc.

Acești clienți, așa cum vom vedea, sunt extrem de bine la lucru cu ceea ce ei dat. Cele delectează film din creativitatea comunității AFOL (care este “Fan Adult de Lego”), manifestare off capodopere plastice, A LEGO Brickumentary, cum ar fi un Rivendell replica premiat construit de Alice Finch (un constructor femeie rară în această comunitate-tip dominat) și masive replici arhitecturale ale lui Adam Reed Tucker. Acesta din urmă este unul dintre fanii ale căror idei au alimentat revenirea companiei: Având o asupra sa pentru a proiecta și pachetul propriile seturi tematice bazate pe clădiri celebre, a demonstrat viabilitatea comercială ideea și acum este căutat ca un fel de inovator independent.

Altele sunt cu personalul: Ne petrecem o multime de timp plăcut cu designeri in-house, care platit sa se joace cu Lego toată ziua, apoi eticheta, împreună cu ei, deoarece concureze împotriva constructori amatori la una din multele convenții Lego a avut loc in intreaga lume. (Nu se poate concura in luptele de robot Lego, curse cu barca și concursuri legat la ochi-de asamblare.)

Minifigure animat care găzduiește filmul A LEGO Brickumentary este un semn clar la Hollywood vărul doctorului, se clatina din bancuri, în conformitate cu sensibilitate care film. Filmul petrece o afacere bună de timp pe o comunitate mult mai umil din regizori – fan-a făcut “brickfilm” scena care a inspirat Lego film. O multime de stop-motion-animate clipuri încântătoare sunt introduse de către David Pagano, istoric auto declarat al genului, deși filmul vedere repere, inclusiv toate-Lego White Stripes muzica video de Michel Gondry a făcut câțiva ani înapoi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: