filme-online-banner

A Perfect Man – Un homme idéal (2015) film online subtitrat

Regia: Yann Gozlan
Actori: Yann Gozlan, Guillaume Lemans, Valeria Cavalli, Eric Savin, Marc Barbé
Anul: 2015
Gen: Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 6.4/10 din 440 voturi

Pentru a cita “A Perfect Man Ripley”, “Întotdeauna am crezut că ar fi mai bine să fie o cineva fals decât un nimeni reală.” Mathieu Vasseur, impostorul panicat la centrul de frecvent absurd thriller-ul francez “A Perfect Man” s-ar putea la fel de bine au scris că însuși linia. Ca romancieri care aspiră Hacky merge, e mult mai mult adept la citând cuvintele altora, și același lucru se poate spune pentru co-scenaristul-regizor Yann Gozlan, care reciclează elemente poveste de “cuvintele” și altele, jucând scenariul pentru suspans, mai degrabă decât psihologia într-un film al cărui succes va depinde de cât de mult publicul vrea să văd Pierre Niney agita.

Actor de teatru Niney folosit pentru a fi un fel de nimeni el însuși, până filmul biografic de moda lumea “Yves Saint Laurent” a lansat cariera de ecran. Acum, o stea în ascensiune, Niney convingător aluneca înapoi în pielea unui outsider nesigur: un om de serviciu umil a cărui ambiție numai real este de a deveni un autor respectat. (În afară de “Sex and the City a” Carrie Bradshaw, sunt viețile scriitori într-adevăr atât de plin de farmec ca oamenii le poftești? Apoi, din nou, se bate golirea cutii de gunoi.) Curățarea de până la un colegiu local, Mathieu trage cu urechea pe o prelegere de destul de tineri aprins savant Alice Fursac (Ana Girardot), visare cu ochii deschiși cum s-ar simți să aibă intențiile sale artistice analizate în acest mod in filmul “A Perfect Man”.

Spre meritul său “A Perfect Man”, Mathieu a făcut mult mai aproape de obiectivele sale decât mulți care se numesc scriitori. A scris, de fapt o carte, deși editurile nici nu va face el curtoazie de a explica de ce au respins. Din fericire pentru el, Mathieu are cel puțin una dintre calitățile unui mare romancier: Are imaginație suficient pentru a lua manuscrisul un alt scriitor, trece-l ca pe propriul său și să inventeze un backstory suficient plauzibil pentru ca lumea să creadă că el a fost adevărat cărții autor. Mai norocos încă, a declarat manuscris se întâmplă să fie jurnalul unui soldat francez care a luptat în Algeria, acum mort, astfel încât nimeni nu ar trebui să fie apară să-l pretinde prea curând. (Revista începe răspicat, “În această dimineață, am omorât un om,” o poftă de mâncare convingatoare pe una dintre cele mai renumite linii de deschidere în literatura franceză, care a Albert Camus “Străinul”.) De data aceasta, după Mathieu retypes jurnalul și prezintă ca o lucrare originală de ficțiune, editorii sunt rapid pentru a reveni apelurile sale – și așa este Alice.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: