filme-online-banner

A treia stea – Third Star (2010) film online subtitrat

Regia: Hattie Dalton, Christopher Morris, John Madden
Anul: 2010
Gen: Drama, Comedie
Durata: 92 minute
IMDB: 7.1/10 din 1643 voturi

Imi amintesc foarte clar prima zi de vacanta noastre doar familia în timp ce tatăl meu era în viață. Tatăl meu purta un luntraș Dapper “Can Can” pălărie de paie, dar fereastra era lăsat prea mult în jos și în curând swooshed pe capul tatălui meu și a fost vesel rulare pe autostradă. În acea zi deosebită, știa că era pe moarte și că este motivul pentru călătoria noastră. M-am gândit de tatăl meu în timp ce vizionați “A treia stea”, un film emoționant despre independent patru prieteni de sex masculin a lua o calatorie de la o plajă Welsh distanță. Naratorul filmului, James (Benedict Cumberbatch), are un cancer terminal de anonim. Tatăl meu nu a murit de cancer, dar a fost ceva un dandy și purta mereu o pălărie, de obicei, una mai mult ca Fedora James sport Cumberbatch, la ori în acest film ‘A treia stea’.
Am văzut Cumberbatch ca ofițer adecvat WW I engleză surprins de realitatea războiului modern în 2011 “War Horse” sau o trosnituri rapid sociopat desteptul in serialul de televiziune BBC “Sherlock.” În “al treilea Star” el nu este nici de acestea. Ușor amar, James lui crede că poate vedea nebunia de cei mai buni prieteni si familie.
Când l-am vedea în primul rând, e 29 și va fi treizeci, dar, de asemenea în curând să fie mort in A treia stea. E un om într-un hanorac uita la cer gri și un ocean întunecat. Sora lui Chloe este supărat și părinții săi sunt în curs de curajos, dar simțim că este nerăbdător în grija lor. “Boala poate fi a mea, dar tragedia este al lor”, crede pentru sine.