filme-online-banner

Activitate paranormala 2 – Paranormal Activity 2 (2010) Online Subtitrat


Regia: Tod Williams
Actori: David Bierend, Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston, Seth Ginsberg
Anul: 2010
Gen: Groaza
Durata: 91 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Activitate paranormala 2 – Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2 este continuarea primei parti, in sensul ca ne face sa-l intelegem mai bine pe primul. Actiunea este plasata inaintea primului film, explicandu-ne astfel cum s-a intamplat tragedia lui Katie si Micah. De data asta in centru este sora lui Katie, impreuna cu familia ei: sotul, copilul, o fiica vitrega, dar si bona, Martin, care tocmai se muta in casa noua.

Martin, de origine argentiniana, simte inca de la inceput ca spiritle rele sunt prin preajma, insa este data afara din cauza ritualilor ciudate pe care le face. Intreaga casa este securizata si dotata cu camere de filmat, chiar si cu vedere de noapte, astfel ca intreaga actiune a filmului se bazeaza tot pe inregistraile facute de camere. In scurt timp, lucruri ciudate se petrec in casa cea noua, si principalii avizati sunt Kristi si Hunter (mai precis mama si copilul).

Filmu nu incearca sa aiba un plot-twist sau un story super bine conturat; nu incearca sa fie o capodopera; filmul ISI FACE TREABA; simplu si la obiect; o camera instalata peste noapte pt a putea observa ce se intampla noaptea in camera; pur si simplu; filmul reuseste sa te sperie; sa te pui in pielea personajelor; e un horror-psihologic; daca vreti sange; uitati-va la alien; cei care au vzt Blair Witch stiu la ce ma refer; e alt gen de horror; si isi face foarte bine treaba; tre sa te decuplezi putin de la realitate; sa nu analizezi orice fapt banal din el.