filme-online-banner

Activitate paranormala 4 – Paranormal Activity 4 (2012) Online Subtitrat


Regia: Henry Joost, Ariel Schulman
Actori: Kathryn Newton, Katie Featherston, William Juan Prieto, Stephen Dunham, Sara Mornell, Matt Shively, Alexondra Lee
Anul: 2012
Gen: Groaza
Durata: 88 minute
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Activitate paranormala 4 – Paranormal Activity 4

Acțiunea din “PARANORMAL ACTIVITY 4” se petrece la 5 ani după evenimentele din primele două filme și la 24 de ani după “PARANORMAL ACTIVITY 3”. In momentul în care Katie îl răpește pe Hunter. Acțiunea urmărește viața lui Alice, a prietenului ei Ben, a mamei sale și a fratelui său Wyatt. In momentul în care activitatea paranormală se instalează, odata cu mutarea lui Katie și Hunter (acum îl cheamă Robbie) în casa din vecini. După ce Katie ajunge la spital, mama lui Alice îl ia pe Robbie la ei acasă. Ceea ce duce la întâmplări stranii în casă.

Paranormal Activity 4 este o dezamagire , cu cat fac mai multe parti devin din ce in ce mai proaste un fel de Saw. Aceasta parte nu are nimic infricosator cad cateva carti se deschid niste usi iar faza cu cutitul este de tot rasul. Mare parte din scenariu n-are pic de logica , nimeni nu vrea sa auda ce are celalalt de zis nici cand ii ameninta viata. Iar finalul strica si ultima farama din ce putea fi un film decent. Nu vi-l recomand daca nu il vedeti nu pierdeti nimic. Chiar mai mult sa veti enerva pacat ii dau nota 5 pentru sa sunt un fan .