filme-online-banner

Addicted to Fresno (2015) film online subtitrat

Regia: Jamie Babbit
Scenariu: Karey Dornetto
Actori: Aubrey Plaza, Judy Greer, Natasha Lyonne
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Addicted to Fresno este comedia îndrăzneață și neabătut hilar niciodată nu a știut ai nevoie pentru a vedea. Este răspunsul perfect pentru oricine care susține femeile nu pot fi amuzant, precum și oricine crede fiecare film are nevoie de dragoste sau o pistă de sex masculin. Shannon și Martha sunt două surori care împărtășesc o legătură de nezdruncinat. Cel mai mare, Shannon, a fost lansat recent de la dezintoxicare sex după aterizare ul pe registrul național infractor de sex. Copilul familiei, Martha, a fost capabil să asigure sora ei mai mare o poziție ca o servitoare de la Fresno Suites, hotelul local. Martha lucrează acolo, de asemenea.

Când ne vom întâlni mai întâi Shannon și Martha, viețile lor sunt într-o perioadă de adaptare. Totul ar putea fi mai rău, dar nimic nu este neapărat bun, și atunci lucrurile se întoarse cu susul în jos în întregime, atunci când Shannon ucide accidental un oaspete al hotelului, “Addicted to Fresno”, în mijlocul unei recidiva post-dezintoxicare. Perechea a decide cea mai buna decizie este de a ascunde corpul. Se pare ca logica defecte, dar în comparație împotriva posibilitatea de a avea Shannon pentru a reveni la închisoare atât ca un infractor de sex și criminal, începe să sune destul de promițătoare. Înainte de mult timp, cu toate acestea, surorile afla ca a pierde o cadavru in Fresno este mult mai greu decât pare.

Addicted to Fresno este comedia vulgar perfect de a încheia vara 2015. Este mare pe inima si rade, dar ceea ce face cu adevărat locul de muncă este, în esență o distributie all-femeie de talent grele-lovind. Judy Greer conduce fel ca Shannon, imprastiind remarci profane și Sassy glume cu o astfel de livrare rapidă vei pleca mai supărat decât oricând că ea a avut nimic de a face sau spune în ambele Jurassic World și Marvel Ant-Man. Natasha Lyonne, cel mai bine cunoscut pentru munca sa la Orange este noul negru, vitrine o parte mai restrâns ca Martha cu calendarul comedie cu pas perfect. Râde suplimentare sunt livrate în ture la fel de fermecătoare din Aubrey Plaza, Molly Shannon, Clea Duvall, Allison Tolman și Jessica St. Clair.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: