filme-online-banner

Ali’s Wedding (2017) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Nunta lui Ali
Regia: Jeffrey Walker
Actori: Osamah Sami, Don Hany, Helana Sawires
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ali’s Wedding (2017)

După o “minciună albă” care se află în spirală, un fiu cel mai în vârstă al unui cleric musulman, nevrotic, naiv și muzical, trebuie să urmeze o căsătorie aranjată, cu excepția faptului că este nebun îndrăgostită de o fată arabă născută din Liban.

Nunta lui Ali este un film cu multe cadouri. Este amuzant, inimaginabil și nu chiar ceea ce v-ați aștepta de la cinematograful Aussie. Este un film focalizat pe islamic, care este o privire cinstită la buzunarul comunităților din Melbourne. Și, în plus, aceasta este o adevărată poveste, concentrându-se asupra luptei lui Osama Sami de la Universitatea din Melbourne, care trece printr-o criză de identitate.

Pentru un astfel de joc cultural specific, Nunta lui Ali arată partea bună și primitoare a religiei islamice, în timp ce batjocorește aspecte ale vieții de familie, musulmane sau nu. Familia este un lucru complicat de a fi portretizat în aceste comedii, fără a fi evident stereotip sau ofensator, având în vedere o cultură străină în societatea occidentală. Există Islam întemeiat și Islam în acest mod amuzant; este un film deschis care folosește moștenirea sa pentru a explora terenul nevăzut în cinematograful Aussie. Este o piatră de hotar culturală și se poate dovedi a fi un clasic internațional de cult în secolul XXI.