filme-online-banner

All Saints (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Gomer
Actori: Cara Buono, Barry Corbin, John Corbett
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All Saints

Aceasta este o poveste atât de adevărată despre cum o biserică falimentară este revigorată total de cei mai puțin probabil predicatori și de felul în care “comunitatea” se poate dezvolta printre cele mai puțin probabile grupuri de oameni. Diferențele culturale, diferențele de vârstă dispar deoarece acestea lucrează împreună spre un scop comun.

Când unui predicator i se spune să închidă o biserică și să vândă terenul, pare o altă mișcare în reducerea bisericilor și a poporului lor. Apoi, miracolul se întâmplă, nu nu “Hollywood-ul fericit vreodată după” un miracol în care toate culturile ar fi recoltate, nu ar fi nici inundații, nici camioane ridicate într-o zi fierbinte, ci adevăratul miracol al oamenilor care învață să se asculte unul pe altul, să lucreze împreună, să se respecte reciproc, să se iubească unul pe celălalt.

Discursul lui Karen către liderii bisericii este un punct focal și a fundamentat filmul, un moment atât de încurcat. Si o rupere a inimii, atât de bine făcută. Simplitatea și onestitatea acestui discurs îi ajută pe liderii bisericii. Si pe noi ca spectatori să obțină un mic Vom vedea ce au suferit și ce “misiune” este de fapt.

Fiecare personaj principal învață atât de mult din experiența încercării de a salva biserica, iar filmul o demonstrează bine. Predicatorul, că uneori credem că Dumnezeu ne cheamă să facem ceva pentru un anumit motiv, când în realitate este un plan total diferit pe care El in minte. Liderii bisericii învață să asculte, iar un individ îi aude din nou chemarea la slujire și, în cele din urmă, oamenii obișnuiți învață să nu renunțe.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: