filme-online-banner

Alvin and the Chipmunks The Squeakquel (2009) Online Subtitrat


Titlu Romania: Alvin și veverițele 2
Regia: Betty Thomas
Actori: Justin Long, Jason Lee, Bridgit Mendler, Zachary Levi, Wendie Malick, Amy Poehler, Christina Applegate
Anul: 2009
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 88 minute
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alvin and the Chipmunks The Squeakquel (2009)

În 2007, ALVIN ȘI VEVERIȚELE, un fenomen global pentru generații de fani, a devenit un film eveniment de animație generată pe calculator, cu o sensibilitate comică contemporană. În blockbusterul de sărbători, cu încasări de peste 350 de milioane de dolari în întreaga lume, compozitorul Dave Seville a transformat veverițele Alvin, Simon și Theodore în senzații pop, în timp ce trioul scăpat de sub control îi distrug casa, îi declanșează un adevărat haos în carieră și îi dau peste cap viața cândva liniștită.

Cât ai zice “Alvinnnnn!”, a început să se vorbească de un nou film ALVIN ȘI VEVERIȚELE. Nemulțumite de a rămâne doar cu laurii primei producții, veverițele mai pregătesc una. Urmări grozave, au existat multe. Ante-urmări grozave, au existat multe. Însă de ce urmează acum, n-ați mai avut parte! În premieră mondială, Alvin, Simon și Theodore își întâlnesc, în sfârșit, nașul – și poate chiar mai mult de-atât – în trioul feminin “The Chipettes”.

“Alvin și veverițele” au creat haos în viața lui Dave Seville – spre deliciul publicului din întreaga lume – timp de peste 50 de ani. Din momentul în care au prins viață cu hitul lor de Crăciun “Cântecul veverițelor”, creația muzicală a cântărețului/compozitor Ross Bagdasarian, seniorul, ritmul captivant al veverițelor a devenit cunoscut de toți iubitorii muzicii pop, tineri și bătrâni. Pentru marele debut pe marele ecran din 2007, “Alvin și veverițele”, veverițele au avut parte de îmbunătățiri stilistice și de atitudine importante. Cu o latură contemporană și atitudine, au devenit mai mult decât veverițele lu’ tata.