filme-online-banner

Amintiri periculoase – Strange Days (1995) film online subtitrat

Regia: Kathryn Bigelow
Actori: Ralph Fiennes, Angela Bassett, Juliette Lewis
Anul: 1995
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 145 minute
IMDB: 7.2

Noi știm că o vrei. Vrem să vedem prin alte ochii oamenilor, au experiențele lor, să stea în locul lor. Asta e promisiunea nerostită a filmelor, și, ca perspectiva tulburătoare a realității virtuale generate de calculator fiori mai aproape, este posibil ca milioane de oameni traiesc acum va ști exact cum e să fii altcineva.

“Amintiri periculoase”, care are loc pe ultimele două zile ale anului 1999, ne arată un Los Angeles sfâșiată de criminalitate și violență, în cazul în care high final este de a “Jack din” prin atașarea unui “squid” pentru craniu – un val de creier transmițător care creează impresia că aveți experiența altcuiva. Calmar Benzile software viețile altor oameni și să le redă. Filmul Amintiri periculoase arată cum funcționează într-o scena de deschidere de energie cinetică sălbatic, ca un tapehead merge impreuna la un jaf armat, schimbul indirect aceeași experiență până când hoțul cade un acoperiș la moartea sa.

Banda este de vanzare, dar Lenny Nero (Ralph Fiennes) nu vrea să-l cumpere. El nu se ocupă în “blackjack” – cuvântul de filme de prizat. Acesta este un scrupul “Amintiri periculoase” nu împărtășește, iar unele dintre scenele sale sunt profund tulburătoare, care implică publicul ca voyeuri în timpul scene de moarte. Dar nu este faptul că ceea ce facem în timpul tuturor thriller am participa? Ia încântat de vederea acțiunii violente? Prin realizarea procesului de explicit, “Zilele ciudat” ne cere să ne gândim la asta, ceea ce este mai mult decât toate, dar câteva filme pot sau încerca să facă.

Filmul Vopsele un Los Angeles, care se află la jumătatea distanței dintre coșmarul futurist de “Blade Runner”, și pe străzile medii ale noir 1940 de film. Bande Roaming conduce orașul. Limuzine blindate protejează pe cei bogați. Moș Crăciun se jefuit pe Hollywood Boulevard. “Cric in” este nou medicament de alegere, și Lenny Nero este dependent de el însuși; îi place să joace din nou casete de zile fericite, când era încă cu Faith (Juliette Lewis), femeia pe care o iubea. Camera mângâie fața Fiennes “în timpul acestor sesiuni VR; fața lui arată predare a placere ca el tot iartă.