filme-online-banner

An Inspector Calls (2015) film online subtitrat

Regia: Aisling Walsh
Scenariu: J.B. Priestley, Helen Edmundson
Actori: Sophie Rundle, Lucy Chappell, Miranda Richardson
Anul: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 7.9

Deși întotdeauna conștienți de JB Priestley este un inspector solicită, aș mai văzut fie ca un joc sau de pe ecran, dar această adaptare BBC a capodopera ma fascinat de la început până la sfârșit și a trimis fiori de realizare jos partea din spate a gâtului meu și toate piese de puzzle-ului montat încet una în alta in An Inspector Calls.

Creat de Drama Republica, compania de producție inteligent în spatele captivant Onorabilul Femeia încearcă Maggie Gyllenhaal, această revizuire are David Thewlis ca Inspector Goole alături de Ken Stott și Miranda Richardson ca domnul și doamna Birling, respectiv. Drama, de asemenea, co-stele Sophie Rundle ca Eva Smith, Kyle Soller ca Gerald Croft, Finn Cole ia pe Eric Birling cu sora lui, Sheila, fiind interpretat de Chloe Pirrie.

Loc în 1912, misterul se desfasoara pe o singura noapte și puteți înțelege cu ușurință cum afectează acest lucru ar fi pe scenă, in An Inspector Calls, precum și o drama de televiziune. Când Inspector Goole (Thewlis) ajunge la gospodărie Birling pentru a rezolva misterul de ce o fată sa sinucis, e clar în curând că toată lumea ar putea fi avut un rol nefericit în rezultatul final. Cu toate acestea, ceea ce este deranjant, nu este atât de mult moartea în sine, ci modul în care fiecare individ contribuie la moartea ei sfasietoare.