homepage-ptt

Ape intunecate – Dark Waters (2003) film online subtitrat

Alt titlu: Honogurai mizu no soko kara
Regia: Hideo Nakata
Actori: Maiko Asano, Rio Kanno, Fumiyo Kohinata, Asami Mizukawa, Shigemitsu Ogi
Anul: 2002
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 101 minute
IMDB: 6.7/10 din 18893 voturi

Art Buchwald a declarat intriga “Ultimul tango la Paris” ar putea fi înțeleasă ca povestea a ceea ce oamenii au fost dispuși să facă pentru a obține un apartament în Paris. “Ape intunecate”, un nou film de groază cu Jennifer Connelly, sugerează că, în New York, oamenii nu sunt dispuși să-l omoare doar pentru un apartament la prețuri accesibile, dar ar putea să moară, de asemenea. Filmul este un remake al unui thriller 2002 de către specialistul de groază japonez Hideo Nakata, a carui activitate a inspirat, de asemenea, imaginile “Ring”.

Ca deschide “Ape intunecate”, Dahlia Williams (Connelly) este divizarea cu soțul ei, Kyle (Dougray Scott), și trebuie să găsească o nouă casă pentru ea și fiica ei Ceci (Ariel Gade). Căutare ei o duce la Roosevelt Island, în cazul în care un agent imobiliar numit Murray (John C. Reilly) cu bucurie le arată un apartament care ar putea fi New York pe strada-o-Terre a Amityville Horror.

Holul de la intrare este întunecat și rece. Superintendentul (Pete Postlethwaite) pândește în cabina lui ca o broască otrăvitoare. Liftul pare programat să devoreze fetițe sau mamele lor. Camerele sunt de culoare închisă și rece. Murray vorbește optimist cu privire la un nou strat de vopsea, și atunci când el nu reușește să găsească de-al doilea dormitor el redefinește instantaneu camera de zi ca “cu dublă utilizare.” Puțin Cici, care crede că clădirea este “yucky,” este chiar pe bani. Totuși, chiria este drept, și Dahlia este disperată.