filme-online-banner

App (2013) film online subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Robert Arthur Jansen
IMDB Rating: 5,4
Regizor(i): Bobby Boermans
Actori: Hannah Hoekstra, Isis Cabolet, Robert de Hoog

Filmul App este un mediu în continuă dezvoltare, și în timp ce marea majoritate a îmbunătățirilor și avansurile sunt strict pe partea de storytelling celorlalți ecuației sunt mai concentrate pe frontul tehnic. Unele filme sunt interesați impingand limitele pe ambele capete simultan.
Noul film olandez App este un drept-înainte techno-thriller în speranța de a îmbunătăți experiența cu un al doilea ecran experiență unică app telefon. Cinefilii trage deja telefoanele lor mult prea des în teatre, așa că, dacă credeți că acest lucru sună ca un scenariu de cosmar nu ești singur. Pentru un film privit și savurat în confortul propriei case, deși este o experiență mult mai suportabil … dar este unul pozitiv?
Anna (Hannah Hoekstra) are mâinile pline cu un prieten, classwork și un frate în spital, dar viața ei crește și mai mult de sub control, atunci când apare o aplicatie misterios pe telefonul ei. IRIS este util la început, dar în curând aplicația malware este spionaj, partajarea fotografiilor compromițătoare și clipuri video și manipularea lumea electronic jurul Anna cu consecinte mortale.
Atașamentul Anna a smartphone ei este clar de la început App. E mereu pe și imediat disponibile, dar nu este, până când ea se trezește a doua zi după o petrecere mare ca ea descoperă aplicația nu știa că are nevoie. A fost instalat pe telefonul fără consimțământul ei și imediat începe să facă viața mai ușoară ei. IRIS este un asistent personal de auto-descrise, capabil sa afiseze memento, actualizarea calendare și mai mult, dar “ea” în curând merge despre controlul părți mai discutabile ale vieții Annei prea.
Când video compromitatoare incepe de raspandire este descoperit că telefonul lui Anna poate fi sursa, dar nimeni nu crede telefonul acționează pe cont propriu și, în loc Anna se trezește ostracizat pentru a fi atât de crud. Încercările de a dezinstala aplicația sunt inutile așa că își propune să descopere cine și de ce în spatele tuturor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: