filme-online-banner

Aquaman in animatia Aquaman Rage of Atlantis (2018) online subtitrat trebuie să lupte cu inamicii în aer, pe pământ și în adâncurile celor Șapte Mări, împreună cu un ajutor din partea Ligii de Justiție, pentru a salva ziua.

În LEGO DC Comics Super Heroes Aquaman Rage of Atlantis, regele Atlantidei trebuie să ia câteva decizii dificile pentru a asigura viitorul tărâmului său oceanic. Sub atacul lui Atrocitus și a Red Lanterns, Aquaman își dă seama că trebuie să renunțe la suveranitatea sa și să meargă într-o călătorie pentru a-și recâștiga încrederea înainte de a se întoarce la tronul său. De-a lungul drumului, Aquaman se reuneste cu Justice League – inclusiv Batman, Superman, Wonder Woman si cel mai nou membru Jessica Cruz / Green Lantern – pentru a infrange ultimul inamic al lui Atlantis si a ajunge domnitorul al celor sapte mari.

Mai mulți actori își reiau rolurile de la alte producții Warner Bros. Animation / DC Entertainment. Alyson Stoner (Phineas și Ferb) se întoarce la rolul tânărului său Justiție ca Batgirl / Barbara Gordon; Eric Bauza (Aventurile lui Puss in Boots) își recreează rolul de Jimmy Olsen de la LEGO DC Super Heroes: Flash; Cristina Milizia (Bunsen este o fiară) se întoarce ca Green Lantern / Jessica Cruz; așa cum au fost auzite inițial în DC Super Hero Girls; și Scott Menville (Tetinele Mutante Ninja Turtles) repetă Teen Titans / Teen Titans Go! rolul lui Robin / Damian Wayne.


Titlu original: LEGO DC Comics Super Heroes Aquaman Rage of Atlantis
Regia: Matt Peters
Actori: Jonathan Adams, Dee Bradley Baker, Troy Baker
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 5.8


Aquaman Rage of Atlantis (2018) Online Subtitrat


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: