filme-online-banner

Arbitraj – Arbitrage (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Nicholas Jarecki
IMDB: 6.6
Regia: Nicholas Jarecki
Actori: Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Arbitraj – Arbitrage (2012)

Magnatul Robert Miller (Richard Gere) este disperat să finalizeze vânzarea companiei sale către o bancă importantă înainte ca fraudele sale să iasă la iveală. Dar o greșeală neașteptată pune în pericol tot ceea ce își dorea să realizeze: adoarme la volan în timp ce își duce amanta într-o escapadă de weekend si, în urma accidentului produs, aceasta moare.

Temându-se că afacerea lui este în pericol, Miller își acoperă urmele, negând că are ceva de-a face cu accidentul. Efortul lui Miller de a reduce pagubele merge din rău în mai rău. Un detectiv agresiv nu îl scapă din ochi, debitorii îl caută, vînzarea companiei este în pericol, iar fiica lui se simte trădată de investiția netransparentă a tatălui său.

La fel ca în politică sau în afaceri; deciziile pe care le iau personajele din Arbitrage și metodele pe care le adoptă fiecare în încercarea de a-și atinge scopurile nu pot fi divizate în două categorii. Nu există alb și negru în acest film; ci doar nuanțe mai deschise sau mai închise de gri.

Dincolo de prestația excelentă a lui Richard Gere – parcă cu cît părul său e mai cărunt; cu atît mai bine joacă –; dincolo de imaginea curată și povestea disciplinat redată sub regia lui Nicholas Jarecki; avem o lume a culiselor și paravanelor în Arbitrage. Una în care personajele fac alegeri crude; dar sunt “dotate” cu cinismul necesar pentru a putea trăi cu ele. Din nou; întocmai ca-n afaceri.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: