filme-online-banner

Armageddon (1998) film online subtitrat

Regia: Michael Bay
Actori: Michael Clarke Duncan, Keith David, Jessica Steen, Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck
Anul: 1998
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 151 minute
IMDB: 6.6

Aici este în sfârșit, primul trailer de 150 de minute. “Armaghedon” este tăiat împreună ca propriile evidențiază. Ia aproape orice de 30 de secunde la întâmplare, și vei avea un anunț TV. Filmul este un asalt asupra ochilor, urechilor, creierul, bunul simț și dorința omului de a se distra. Indiferent de ceea ce ei de încărcare pentru a obține în, merită mai mult să iasă.

Terenul cuprinde multe din aceleași baze ca recenta “Deep Impact”, care, în comparație cu “Armageddon”, apartinand pe lista Institutul American de Film. Filmul spune o poveste similară la viteza fast-forward, cu Bruce Willis ca un sondor ulei care este recrutat pentru a conduce două echipe într-o misiune de transfer de urgență la un asteroid “dimensiunea de Texas”, care este pe cale să se prăbușească în Pământ și distruge toată viața – “virusii chiar!” Sarcina lor: Masina de gaurit o gaura de 800-picior și alte chestii o bombă în el, să arunce în aer un asteroid înainte de a ne ucide.

OK, Armageddon spune că nu reușesc să arunce în aer un asteroid de dimensiunea Texas. Ce se întâmplă dacă o bucată de dimensiunea Dallas este lăsat? Nu ar fi suficient de mare pentru a distruge viata de pe Pamant? Ce zici de o bucată de dimensiunea Austin? Să recunoaștem: Chiar un obiect de mărimea atât de mare Wal-Mart în afara Abilene ar curăța destul de mult-ne, dacă te numeri parcare.

Texas este un stat mare, ci ca un obiect ceresc, nu ar fi capabil să genereze mult gravitației in Armageddon. Cu toate acestea, atunci când astronauții ajunge la asteroid, ei se plimbe pe ea ca și cum gravitatea este la fel ca pe Pământ. Nu e nici o senzație de imponderabilitate – până când este nevoie, că este, și apoi un buggy lunar zboara peste un canion crestat, Evel Knievel stil.