filme-online-banner

Ascensorul – Elevator (2011) film online subtitrat

Regia: Stig Svendsen
Actori: Christopher Backus, Anita Briem, John Getz
Anul: 2011
Gen: Thriller
IMDB: 5.3

Nouă persoane la bordul unui lift într-un zgârie-nori din New York City 52 etaje: Pază Mohammed (Waleed Zuaiter), reporter de televiziune sexy Maureen (Tehmina Sunny) și logodnicul ei autoritară Don (Christopher Backus), in Ascensorul, actor de comedie rasiste George (Joey Slotnick), alcoolice recent văduv Jane (Shirley Knight), angajat supraponderali Martin (Devin Ratray), însărcinată Celine (Anita Briem), iar proprietarul clădirii Henry Barton (Ioan Getz), cu rasfatata lui nepoata in varsta de zece ani Madeline (Rachel și Amanda Pace), sunt pe drumul lor spre un partid companie la ultimul etaj in filmul “Ascensorul”.

Pe drum în sus, in Ascensorul, George, un claustrofobic, începe sperii și pe podea 49-, Madeline lovește butonul de oprire de urgență pentru a agita stare de anxietate comediantul lui. Henry apasă butonul lobby podea, dar liftul coboara doar de câteva picioare și apoi se oprește. Henry apasă butonul de apel și alertele de securitate, în care l-au recomandat pentru a elibera butonul de oprire de urgență și apăsați butonul pentru a reveni la lobby-ul. Henry spune apoi vestea proasta, dar chiar dacă securitatea știe de ce liftul sa oprit, el răspunde pentru ei pentru a remedia problema doar.

În timp ce de așteptare pentru ajutor, grupul vorbi unul cu celălalt. Jane spune că fiul ei a murit în Irak în ultimul an, se confruntă cu Henry și spune sotul ei a pierdut totul pentru că a investit în obligațiuni cu Barton Investments, care sa dovedit a devaloriza la aproape nimic. Datorită furia ei la Henry, ea a planificat pe “a face un punct” la o petrecere proprietarul a fost de hosting. Dintr-o data, Jane se prăbușește și moare de un atac de cord, dar înainte de a muri, ea recunoaste ca are o bomba cu ea. După argumentând, Celine vânturi până verificarea corpul lui Jane și găsește bomba asigurat în jurul taliei ei printr-un sistem de blocare biciclete. Don încearcă să caute o cale de ieșire prin plafonul de lift, dar fără nici un rezultat.

După investigarea organism, Celine aprinde o țigară și fumeaza, in Ascensorul, la care Don spune că nu ar trebui să fumeze, deoarece ea e însărcinată. Celine Swats mâinile departe, spunând în frustrare “de când ai devenit un tată îngrijorat ?!” Maureen preia pe acest comentariu, si Don mărturisește că el este tatăl copilului nenăscut lui Celine, care a avut loc în timp ce lucrau împreună într-o seară târziu. Maureen este înnebunită de durere.