filme-online-banner

Atingerea dragostei – At First Sight (1999) film online subtitrat

Regia: Irwin Winkler
Actori: Mira Sorvino, Val Kilmer, Nathan Lane, Steven Weber, Bruce Davison
Anul: 1999
Gen: Drama, Romantic
Durata: 128 minute
IMDB: 5.7/10 din 8514 voturi

Amy (Mira Sorvino) este o arhitectă foarte dedicată carierei sale, care pleacă în vacanţă într-o staţiune. Aici îl cunoaşte pe Virgil (Val Kilmer), Atingerea dragostei, un maseur orb, de care se îndrăgosteşte pe loc. Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, presărată cu multe momente romantice. Când Amy îl convinge pe iubitul său că poate să îşi recapete vederea pierdută la vârsta de trei ani, ei pleacă împreună la New York. Acolo îl întâlnesc pe doctorul Charles Aaron (Bruce Davison), care, printr-o operaţie inovatoare, îl ajută pe Virgil să vadă din nou. Dar problemele încep abia acum, când lumea vizuală descoperită de Virgil pune la încercare relaţia celor doi…
Femeia, Amy, Atingerea dragostei, este un arhitect din New York. A lăsat-o relație nefericită: “În ultimii cinci ani am trăit cu un om cu conținutul emoțional al unui fel de mâncare sapun.” Ea merge la un oraș-stațiune în vacanță și vede un om patinaj de unul singur pe un lac pădure. Mai târziu, ea angajează un terapeut de masaj, care se dovedește a fi aceeași persoană, un om orb pe nume Virgil (Kilmer). Atingerea dragostei: În momentul în care el a atinge, ea știe că nu este un fel de mâncare sapun. Plânge ca se scurge de tensiune de la ei.
Virgil știe drumul său peste tot în oraș, știe cum mulți pași pentru a lua, este prietenos cu toata lumea. El este protejat de o soră mai mare pe nume Jenny posesiv (Kelly McGillis), care vede Amy ca o amenințare: “Suntem foarte fericiți aici, Amy Virgil are tot ce are nevoie.”. Dar Amy și Virgil ia plimbări, și vorbesc, și să facă dragoste, și în curând Virgil vrea să se mute la New York, în cazul în care Amy știe un medic care poate fi capabil de a inversa starea lui.