filme-online-banner

Aventura e sigura – The Sure Thing (1985) film online subtitrat

Regia: Rob Reiner
Actori: John Cusack, Daphne Zuniga, Anthony Edwards
Anul: 1985
Gen: Comedie, Drama, Romantic
Durata: 100 minute
IMDB: 7.0

Povestea de dragoste “Aventura e sigura” este unul dintre genurile care lipsesc de la Hollywood. Industria cinematografică pare mai bine la filme adolescente, cum ar fi “Porky lui,”, cu scene de duș lipsit de rușine, decât cu scenarii care implică orice fel de gândire despre dragostea viața personajele sale. De aceea, “Cert” este un mic miracol. Deși eroul acestui film este promisă de prietenul lui că va fi fixat cu un “lucru sigur garantat,” filmul nu este despre un lucru sigur, dar cu privire la modul acest copil cade cu adevărat și emoționant în iubire.

Poveste de dragoste a filmului “Aventura e sigura” începe într-o sală de clasă colegiu de Est. Walter Gibson (John Cusack) intră într clasa lui limba engleză și cade imediat în dragoste cu Alison Bradbury (Daphne Zuniga), care este inteligent și bine și nu unul din Broads tale film brainless. El o întreabă, dar reușește, desigur, în actionand ca un tocilar totală, iar ea îl invită să iasă din viața ei.

Sfârșitul actului unul. În act doi, Walter intenționează să-și petreacă vacanța de Crăciun în Los Angeles, în cazul în care prietenul lui spune Cert este așteaptă cu nerăbdare sosirea lui. Alison asemenea, planuri de a merge la Los Angeles, pentru a vizita logodnica ei, care studiaza pentru a fi un plictisitor din clasa de mijloc de legume. Amândoi vă înscrieți pentru plimbari, și, bineînțeles, ambele ajung pe bancheta din spate a aceeași mașină. La prima ei nu vorbesc. Apoi încep să lupte. Apoi sunt renuntat la marginea drumului și trebuie să autostopul în LA împreună.

Știu că este un truc film “Aventura e sigura” evident. Știu, de fapt, că ceea ce se va întâmpla în continuare este complet previzibil: Vor lupta, vor împărtăși experiențele, vor suferi împreună, și, eventual, vor cădea în dragoste. Știu toate aceste lucruri, și totuși nu-mi pasă. Nu-mi pasă că iubirea este întotdeauna un clișeu, oricum, și singurul lucru care o face la nesfârșit fascinant este că jucătorii sunt mereu în schimbare. Aceste două personaje speciale, Walter și Alison, jucate de acești doi actori tineri talentați, Cusack și Zuniga, face “Cert” într-o poveste de dragoste special.