homepage-ptt

Aventura Piticilor – Gnome Alone (2017) Online Subtitrat


Regia: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Actori: Becky G., Tara Strong, Josh Peck
An: 2017
Gen: Animatie, Comedie, Fantezie
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Aventura Piticilor – Gnome Alone (2017)

Chloe împreună cu mama sa, Catherine, se mută din nou. De data asta, într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină. De-ndată Chloe observă că această casă ascunde lucruri înspăimântătoare.

După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei gălăgios Liam descoperă că piticii de grădină sunt vii. Acesti pitici de grădină protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume.

Când singura soluție de a-i opri pe monstruleți eșuează, Chloe, Liam și piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea. Un film plin de aventură, mister și umor.

Până să intre în poveste piticii din titlul animației Aventura Piticilor – Gnome Alone lansate la noi pe 10 noiembrie, facem cunoştinţă cu mica Chloe, aflată în drum spre o nouă casă şi, speră ea, spre noi prieteni. Este sătulă de frecventele mutări cu slujba ale mamei. De această dată, locuința arată ca scoasă dintr-un film horror – ceva între conac gotic şi casă bântuită – iar Chloe, în ciuda eforturilor sale, nu prea găseşte motive de bucurie.

Scenariul Aventura Piticilor – Gnome Alone pregăteşte bine terenul viitoarei avalanșe de inamici şi pune accent pe emoţiile şi modul de a trata realitatea al fetiţei. Aflăm astfel că încearcă din răsputeri să se adapteze şi; chiar dacă este nemulţumită şi apelează şi ea la clasicul refugiu modern oferit de telefonul mobil; înţelege eforturile şi bunele intenţii ale mamei.

Cum intră în scenă piticii; lucrurile virează spre amuzament; acţiune şi fantastic; toate acestea încadrate de teme des întâlnite în animaţiile ce au ca personaje centrale copii aflaţi la vârsta pubertăţii – aroganţa colegilor populari; tipul colegului frumos; dar mai sărac cu duhul; şi cel al ciudățelului vorbăreț; dar cu bune intenții; mereu respins de colegi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: