filme-online-banner

Băiatul măcelar – The Butcher Boy (1997) Online Subtitrat


Regia: Neil Jordan
Actori: Stephen Rea, Fiona Shaw, Eamonn Owens
An: 1997
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Băiatul măcelar – The Butcher Boy (1997)

Filmul este despre tragica copilarie a lui Francie (Eamonn Owens) care locuieste cu o mama depresiva si un tata alcoolic. Insa, in ciuda acestor lucruri, Francie isi iubeste foarte mult familia, in special mama. Intr-o zi mama lui incearca sa se sinucida moment in care Francie ii promite ca va avea grija de ea orice ar fi. Iubirea lui mare merge pana acolo incat intr-o zi isi omoara viciosul vecin, domnul Nugent, care imprastiase zvonuri rele despre familia lui.

Dupa toate acestea, Francie este internat intr-un spital de boli nervoase unde intalneste un inger pe nume Domnisoara Noastra, care il va ajuta sa redevina un copil normal.

Un film surprinzator de bun, despre efectele unei educatii necorespunzatoare sau mai bine zis ‘produsul’ unui cuplu non-functional, in care un tata betiv duce la pierderea integritatii mentale a mamei, iar baiatul se ataseaza prea mult de lumea imaginara pe care ne-o formam cu totii in copilarie. Evenimentele nefercite ,coroborate cu mixul imaginarului cu realul, pot duce la adevarate tragedii…