filme-online-banner

Bare (2015) film online subtitrat

Regia: Natalia Leite
Scenariu: Natalia Leite
Actori: Dianna Agron, Paz de la Huerta, Chris Zylka
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 4.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Fanii de Glee vor savura oportunitatea de a vedea actrita Dianna Agron obtinerea jos și murdar în teatru Natalia Leite despre o femeie reprimată tânără a trăi o mort-end, existența-un orășel care găsește orizontul ei a crescut cu prietenia ei înmugurire cu un străin spirit liber jucat de Paz de la Huerta. Din păcate, asta e aspectul cel mai interesant al Bare, care pretinde pentru a explora teme serioase, chiar așa cum postulează ideea că modul de a cu adevărat floare este de a deveni un stripper. Filmul a primit recent premiera mondială la Festivalul de Film Tribeca.

Sarah (Agron) locuiește într-un deșert oraș Nevada unde posibilitatea de șef de muncă este de lucru la magazin local. Dar chiar că este refuzat ei atunci când ea a tras de timpuriu de managerul de magazin, care a informeaza sobru, “Tu esti doar nu Super materiale Town.”

Perspectivelor de carieră i diminuarea și nemulțumit de relația ei nesatisfacator cu prietenul ei (Chris Zylka), Sarah găsește în mod natural se intrigat de ratacitor sexy Pepper (de la Huerta, în ea modul sexpot de obicei), care o introduce rapid la bucuriile petreceri în Reno și peyote fumatul în deșert, Bare, devenind astfel cu pietre că ea abia observă slithering șarpe pe tot corpul ei.

Pepper lucreaza la un club de striptease – nu ca o stripteuză, Bare, ea asigură Sarah, ci mai degrabă un barman – și atunci când Sarah mai târziu încearcă să-i găsească ea devine prietenos cu fetele de lucru și chiar ia o lovitură de cuțit ciudat la lucru polul însăși. Încrederea ei în sexualitatea ei curând înflorește și ea se trezește inundate în genul de ușor de bani pe care puține alte ocupații disponibile pentru ei ar putea oferi.

Între timp Bare, relatia ei cu Pepper adâncește, cu femeile devenind curând iubitori. Dar Sarah se trezește deziluzionat atunci când ea descoperă că Pepper este de fapt un recruiter pentru club, primind un comision pentru fiecare nou fată ca ea aduce în joc. Povestea lumesc nu este animat de astfel de momente ca atunci când, în timpul unei gabfest de noapte, Pepper întreabă, “ai făcut vreodată Google” clitoris anormal de mari? “”

Efectuarea prima ei scena nud pe ecran, Bare, Agron este destul de convingător ca un personaj semnificativ diferit de majoreta ei duplicitar pe Glee, și de transport libertatea sexuală dobandita lui Sarah și aventurile. Perfect aruncat de la Huerta este la fel de eficace ca seducatoare ademenitor, chiar dacă personajul ei familiar oferă câteva surprize.

Dar până în momentul Sarah își dă seama că ea mai poate retrage la securitatea reconfortant de prieteni și de familie, telespectatorii vor avea de mult timp a încetat să aibă grijă.