filme-online-banner

Betibú (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Mister, Thriller
Producator(i): Ana Cohan, Miguel Cohan
IMDB: 6,4
Regia: Miguel Cohan
Actori: Mercedes Morán, Daniel Fanego, Alberto Ammann

Ca Oscar-castigatoare Secretele din ochii lor au arătat, de argentinienii pot livra mare noir, și Betibú, care provine din aceeași producție stabilă, reprezintă un plus de solid pentru a canonului. Ca cel mai bun al genului, evocă coloanei vertebrale-tinglingly monstrii neplacute alunecare sub suprafețe netede noastre sociale. Dar în timp ce Miguel Cohan de follow-up la mai compact, mai implica debutul No Return este plin de bune, lucruri mici, este compromisă de elemente excedentare care în cele din urmă se lasă senzație nefocalizat, ghearele sale satirice rotunjite. Recepție pozitiv filmului Betibú în Argentina a fost urmată de apariții festivaluri, dar spectacolele de teatru în larg ar fi, de asemenea meritat.

Betibú este o adaptare a unui roman de Claudia Pineiro, a cărui Widows joi, în mod similar un studiu de ceea ce se află sub, a fost adaptat cu succes de Marcelo Piñeyro. Un izbitoare supra-a-creditele călătoresc lovitură care stabilește bara de mare vizual devreme. Omul de afaceri Chazarreta (Mario Pasik) este găsit mort pe proprietatea sa țară. Editor de ziar Rinaldi (spaniolul Jose Coronado) atribuie vet journo Brena (Daniel Fanego) și rookie Saravia (Alberto Amman), pentru a săpa un pic mai adânc, de asemenea, recrutarea romancier Nurit Iscar (Mercedes Moran), care suferă de un caz de bloc scriitorului. să scrie o coloană despre caz în curs de desfășurare. Rinaldi și Nurit au forma romantic și, wearyingly atât Nurit și privitorul, Rinaldo petrece o mare parte din durata încerca să reaprinde cenușă.

Împreună cu un grup de alți copii bogați, ani înainte Chazarreta a fost un membru al unei bande de ne’er bogați nu fântâni, comemorat într-o fotografie care a dispărut. Brena, Saravia și Iscar realizeze că unul câte unul membru al acestei bande mor in accidente, și înainte de timp se află în mai adânc decât au intenționat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: