filme-online-banner

Blade 2 (2002) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza, SF
Producator(i): Marv Wolfman, Gene Colan
IMDB: 6.7
Regia: Guillermo del Toro
Actori: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Blade 2 (2002)

Din paginile cartilor de benzi desenate Marvel Comics apare continuarea spectaculoasa a filmului de succes Blade din anul 1998. Blade (WESLEY SNIPES), este jumatate om, jumatate vampir macinat de dorinta de a-si razbuna blestemul cu care s-a nascut si de a salva rasa umana de la un Armageddon insangerat. In aceasta aventura noua, plina de actiune, Blade trebuie sa se coalizeze cu o echipa de vampiri extrem de puternici pentru a lupta cu un rival cum nu a mai intalnit pana atunci: o noua specie de super-vampir care la randul ei are ca scop eradicarea ambelor rase.

NNEW LINE CINEMA prezinta Blade II; o productie AMEN RA FILMS in asociere cu IMAGINARY FORCES. Filmul este regizat de GUILLERMO DEL TORO (Mimic; The Devilas Backbone); dupa un scenariu de DAVID S. GOYER (Blade). Producatori sunt PETER FRANKFURT; WESLEY SNIPES si PATRICK PALMER.

Producatori executivi sunt LYNN HARRIS; MICHAEL DE LUCA; DAVID S. GOYER si TOBY EMMERICH. Producatori executivi mai sunt STAN LEE si AVI ARAD. PETER AMUNDSON este monteur; CAROL SPIER este scenograf; GABRIEL BERISTAIN; B.S.C. este director de imagine; iar NICHOLAS BROOKS este coordonator al efectelor vizuale. Muzica este compusa de MARCO BELTRAMI in colaborare cu DANNY SABER. HAPPY WALTERS este coordonator muzical (coloana sonora a fost produsa de casa de discuri Immortal Records).