filme-online-banner

Blestemul copacului vrajit – Curse of the Witching Tree (2015) film online subtitrat

Regia: James Crow
Scenariu: James Crow
Actori: Sarah Rose Denton, Lucy Clarvis, Lawrence Weller
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 6.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Dacă există un lucru pe care Marea Britanie face bine, trebuie să fie cheie cu nivel redus, grijuliu și film de groaza ambalate emotional. Filme nu suportate dintr-un buget masiv Hollywood, dar cele nascut dintr-o pasiune o nevoie de a face filme. Blestemul copacului vrajit este una dintre acele filme.
Când Amber, se mută familie tanara ei într-o fermă care poate sau nu poate fi fost site-ul de uciderea o femeie nevinovată acuzat pe nedrept de uciderea copilului ei, și care, de asemenea, un Blestemul copacului vrajit, astfel încât toți cei care joaca in jurul lui sunt blestemat, lucruri nu sunt în căutarea prea bine. Familia ei este deja un punct de rupere. Relațiile sunt încordate, temperamentul sunt uzat și emoțiile profunde. Soțul ei și tatăl copiilor este în spital în comă.

Fiul ei, Jake are, de asemenea, de a face cu faptul că el este agresat la școală, și atunci când el este forțat în joc cu o placă Ouija, doar știi acest film nu va avea un fericit vreodată după simt la el. Jake a făcut o conexiune prin placa Ouija, una care a dezlănțuit spiritele și blestemul. Inițial doar Jake poate vedea fantome obscure care se execută prin casa lor, dar atunci când toate încep să vadă lucrurile și surorile apel în ajutorul unui mediu local, lucrurile cu adevarat începe să se înfricoșător.

Blestemul copacului vrajit are o multime merge pentru ea. Un film clocitoare, care ia drum lung în jurul a spune povestea, preferând să atragă privitorului într-printr-un script inteligent bine spus, că cea mai mare parte nu recurgă la tactica ieftine salt sperie de alte filme ale acestui ilk. Acest lucru este la fel de mult un film despre doliu pentru un om mort încă viu, și tulpinile care se pune asupra familiei ca este vorba de vrăjitoare și blesteme. Regizorul James Crow are o privire sensibilă și atent la luptele emotionale care familia trec prin. Cu personaje bine rotunjite, care posedă o adâncime emoțională, am privitorul începe să aibă grijă de ei și de speranță pentru cel mai bun.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: