filme-online-banner

Blue Jasmine (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Woody Allen
IMDB: 7.3
Regia: Woody Allen
Actori: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Blue Jasmine

După ce totul se prăbușește în jurul ei, inclusiv mariajul cu afaceristul bogat Hal (Alec Baldwin), eleganta Jasmine (Cate Blanchett) – membră a înaltei societăți din New York – se mută cu sora ei, Ginger (Sally Hawkins), în modestul apartament al acestei din San Francisco, pentru a încerca să-și pună viața în ordine.

Jasmine ajunge la San Francisco într-o stare psihică fragilă; cu mintea tulburată de cocktailul zilnic de antidepresive. Deși își poate păstra; încă; aparența aristocratică; Jasmine e un dezastru emoțional; lipsindu-i; în plus; capacitatea de a-și asigura singură traiul. Jasmine începe să creadă că și pentru ea există o speranță când îl întâlnește pe Dwight (Peter Sarsgaard); un diplomat care se îndrăgostește imediat de frumusețea și stilul ei sofisticat…

Un film foarte bun ce atinge niste subiecte delicate si profunde ce privesc degradarea umana surprinsa de marea actrita Cate Blanchett.
Woody Allen m-a surprins placut cu acest film. Nu ma asteptam sa fie asa bun dar Woody a schimbat registrul .Dupa comedii penibile si ridicole fara nici o noima si logica a trecut la aceasta drama interesanta; care este cu siguranta cel mai bun film al sau de la Vicky Christina Barcelona incoace.(Nu m-am dat asa tare in vant dupa Midnight in Paris).