filme-online-banner

Blunt Force Trauma (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Ken Sanzel
IMDB Rating: 5.1
Regizor(i): Ken Sanzel
Actori: Mickey Rourke, Freida Pinto, Ryan Kwanten

Transformat-Cop-regizor Ken Sanzel devine metafizice despre arme din Blunt Force Trauma, inventând un sport fictiv în care gloante poate ucide chiar fără penetrarea pielii. Împerecherea doi practicanți pentru o excursie în care unul caută răzbunare și alte aspiră să bată un campion evaziv, filmul “Blunt Force Trauma” este mai capricios decât vital, aruncând o parte din lovituri de built-in în favoarea clocit asupra naturii a violenței. True Blood lui Ryan Kwanten poate fi Gunslinger centrală a PIC, dar Mickey Rourke este principala sa sursă de carisma ciudat – chiar dacă unul evaziv, nu a vazut pana 80 de minute în perspectivele comerciale sunt iffy dat ambivalența filmului despre satisfacerea așteptărilor gen..

Kwanten este John, care călătorește în jurul America de Sud angajarea în (mai ales) lupte de cocoși umane non-letale: doi concurenți introduce o arenă poartă veste antiglonț, apoi fiecare șutează trunchiului celuilalt până când unul dintre ei nu mai poate sta în cercul său desemnat. (Este un “fault” dacă te-a lovit accidental adversarul în cazul în care vesta nu-l acopere.) Cu toate acestea prea mult sens de joc face, Sanzel și designerii săi l imagina viu, care arată cât de detaliile sale fizice și ritualuri schimba de la o localizare la Următorul.

Cele mai multe țări au interzis jocul “Blunt Force Trauma”, prin urmare, grupul internațional de jucători de vânătoare în jos un meci ilicit după altul aici, pariuri tot ceea ce își pot permite. John, Carless, perechile cu o jucător numit Colt (Freida Pinto, lucru foarte greu să arate ca o tipa tare care aparține în această companie). Ea are o masina, si are nevoie de ajutorul lui pentru a găsi un jucător care a ucis fratele. John, între timp, este încercarea de a câștiga un meci cu Zorringer (Rourke), un luptător legendar care sta acum intr-o zona retrasa si permite doar cel mai bun vin pentru a trage la el. (De ce ar face asta, în loc să accepte tuturor participanților și luând banii ușor, este de vazut.)

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: