filme-online-banner

Bomb City (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jameson Brooks
Actori: Dave Davis, Glenn Morshower, Logan Huffman, Lorelei Linklater, Eddie Hassell
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bomb City

Bomb City ne transmite o poveste, o crimă despre aversiunea culturală a unui grup de punk rockeri într-un oraș conservator din Texas. Lupta lor continuă cu o rivală mai bogată duce la o crimă controversată din partea urii care pune la îndoială moralitatea justiției americane.

O crimă, despre aversiunea culturală a unui grup de punk rockeri într-un oraș conservator din Texas. Lupta lor continuă cu o rivală mai bogată duce la o crimă controversată din partea urii care pune la îndoială moralitatea justiției americane.

Bomb City urmărește evenimentele care au condus la moartea lui Brian; scufundând telespectatorii în mediul mic al orașului prin experimentele încrucișate; într-un spectacol intim la un club de punk rock cu scene din meciul de fotbal de vineri noaptea.

Ceea ce este interesant aici este asemănarea dintre primele “acceptabile” și “inacceptabile” pentru agresiunea masculină adolescentă – deși punk-urile sunt joviale și incluzive; în timp ce jockeții se bâjbâie și se îndoaie reciproc – dar nu există nimic mai diametral opus decât tratamentul primit de fiecare grup de la autoritățile locale de aplicare a legii (sunt sigur că nu trebuie să spun asta).

Juxtapunerea stabilește tonul pentru scenele din sala de judecată (în care avocatul apărării [Morshower]; se întreabă dacă este trimis în închisoare este o “problemă de circumstanță” … um; duh); dar timpul petrecut asupra polițiștilor care prăbușesc punk-ul casa se simte putin desprinsa.