filme-online-banner

Boychoir (2014) film online subtitrat

Regia: François Girard
Actori: Dustin Hoffman, Kathy Bates, Josh Lucas
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 6.6/10 din 1288 voturi

Vocile sunt stelele, în timp ce Dustin Hoffman este doar de-a lungul a sprijini Sopranos preteen talentați în “Boychoir”. O întoarcere bun venit care dispune de film de “The Red Violin” director Francois Girard, aceasta drama relativ de-a-numerele internat-școală se distinge prin cântec, datorită talentelor muzicale excepționale ale Boychoir Scoala Americana, sopranele preteen, acesta din altă talent dureaza doar câțiva ani de la cel mai mult. Misterul cazul în care această capacitate vine, împreună cu urgența să-l împărtășească, împrumută de urgență la o altfel generic vine-a-AGER că pentru a încânta pe cei care doresc pământ spiritual, divertisment înălțătoare emotional.

Dureros lucru despre cel mai talent este faptul că tinde să vină cu un termen de valabilitate, decolorare aproape întotdeauna în timp. (Boychoir) De la stele pop la medaliați olimpice de aur, capacitatea de exceptie are de obicei o dată de expirare, și câteva domenii ilustrează faptul că fereastra ingusta de oportunitate mai bună decât cea a boychoir: angelic-a exprimat tineri curse contra pubertate la face marca lor. (Mai degrabă drastică italian “soluția” de castrare oferă o metaforă pentru căile disperate oamenii încearcă să se extindă în mod artificial perioada lor de relevanță artistică, deși asta-i o conversație pentru altă dată.)

Cu șanse nenumărate pentru interludii muzicale transcendente a lungul drum, amestecate pentru a profita din plin de sisteme audio de teatru, “Boychoir” se uita la un singur sezon în viața o astfel de soprana, un copil Texas numit Stet (Garrett Wareing) care a nascut cu o straniu capacitatea de muzical, dar a ridicat cu nici pregătire, nici încurajare. Stet actioneaza la ora școală publică, în cazul în care principalul (Debra Winger), mai degrabă miraculos ridică la potențialul său și imploră Carvelle (Hoffman), directorul creativ fictive de Boychoir Scolii Americane, la o auditie tulbure vechi de 11 ani, pentru un loc în programul său corale de elita.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: