filme-online-banner

Breaking Through (2015) film online subtitrat

Regia: John Swetnam
Scenariu: John Swetnam
Actori: Sophia Aguiar, Jordan Rodrigues, Jay Ellis
Anul: 2015
Gen: Drama, Muzical
IMDB: 5.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Nu mai avem nevoie să se întrebe ce scenaristul de la cea mai recentă tranșă de franciza dans urban care a mers pe pentru a script-ul unui film “Breaking Through” dezastru tornadă ar face cu prima sa ocazie regizoral. Step Up All In si in scriitorul Storm debut John Swetnam lui este la fel de derivat ca filmele sale anterioare, dar, de asemenea demonstrează că o lipsa lui de imaginație se extinde la regie, de asemenea. Deși filmul ar trebui să aibă nici o problema a ajunge la publicul său on-line destinată, spectacol de teatru pare marginal.

Revizuirea unele dintre aceleași tipuri de situații și teme explorate în Step Up All In, Swetnam introduce aspiră tineri Cel hip-hop și-ar fi stele Internet Casey (Sophia Aguiar). “Tot ce ați dorit vreodată să faceți este să dans,” ea dezvăluie timid, în speranța că unele mișcări creative, bătăi ușor de reținut și înregistrări video ostentative va pune echipajul ei LA în poziția de a culege faima si avere oferite de un text on-line dedicat. Dar (Taeko McCarroll) piesele compozitorului Michelle sunt derivate, JJ cameraman (Iordania Rodrigues), se poate trage, dar nu poate reduce și coregrafia echipa de cinci membri este mai mic de inspira. Cu vedere on-line de clipuri video lor abia cracare cifre triple, chiar și după un an de efort, toate sunt ușurați când managerul talent Quinn (Jay Ellis), care se uită pentru “următorul mare senzație de dans Internet,” are un interes în reprezentând grupul .

După susținerea urmatoarea lor video, un, număr nu-buget destul de generic împușcat într-un parc public, Quinn dezvăluie aspirația lui real: reprezinta exclusiv Casey în oferta ei pentru hip-hop firmamentului. Fără tragere de inimă de cotitură înapoi la vechea ei echipajului și nerespectarea ei luptă avertismentele mamă singură pentru a găsi o carieră profesională, Casey îndreaptă părul ondulat negru, blings până garderoba ei și începe repetiții cu unele celebritati reale hip-hop în curs de pregătire pentru un concurs de dans majoră a fi difuzate on-line. Nu e mult timp, cu toate acestea, înainte de motivații și loialitățile Quinn sunt puse în discuție, forțând Casey să reevalueze viitorul ei și colaboratorii vechii care ar putea fi încă ajuta sa străpungă in “Breaking Through”.