filme-online-banner

Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) film online subtitrat

Regia: George Roy Hill
Actori: Robert Redford, Cloris Leachman, Paul Newman, Kenneth Mars, Donnelly Rhodes
Anul: 1969
Gen: Crima, Biografie, Western
Durata: 110 minute
IMDB: 8.1

Butch Cassidy and the Sundance Kid trebuie să fi privit ca o persoană fizică pe hârtie, dar, din păcate, filmul completat este lentă și dezamăgitor. Aceasta în ciuda faptului că acesta conține mai multe râde bune și trei spectacole de sunet.
Problemele sunt două. În primul rând, investițiile în Superstar Paul Newman pare inspirat o producție umflat care distruge ritmul. În al doilea rând, script-ul William Goldman este în mod constant prea drăguț și nu se ridică nervul, de Dumnezeu, să admită că e un occidental.

Premisa a fost promițător la “Butch Cassidy and the Sundance Kid”. Butch (Newman) și Sundance (Robert Redford) au fost două haiduci Vest (necunoscuți până acum) care a condus o bandă de tâlhari de tren acerba. Dar atunci când Harriman, magnatul cale ferată, se ridică o posse special de experți pentru a le vâna, au aprins afară de Bolivia și blocat băncile acolo. Puteți vedea, în “Butch Cassidy și Sundance Kid,” oasele film bun, care ar fi putut fi făcut despre ele. Dar, din păcate, acest film bun este îngropat sub milioane de dolari care au fost cheltuite pentru “valori de producție”, care epava spectacolul. Acest lucru este adesea soarta de filme cu actori din clasa de milioane de dolari, cum ar fi Newman. Care au investit tot ce bani in superstar, studioul devine nervos și decide să-și petreacă o mulțime de bani pentru a proteja investiția.

Asta e ceea ce sa întâmplat aici. Filmul începe promițător, cu o perioadă de amuzant piese jurnal de știri despre gasca Cassidy. Și apoi există o scenă într-o tavernă unde Sundance este îndreptată în jos un jucător dur, și asta e bine. Și apoi o scenă în care Butch pune jos o rebeliune în gașca lui, și că este unul dintre cele mai bune lucruri din film. Și apoi un meci extins de tren-jefuit, culminând într-o explozie dinamită care va avea tu de rulare pe culoarele dintre banci. Și apoi ne întâlnim prietena lui Sundance, interpretat de Katharine Ross, iar scenele cu cei trei au te-ai gândit că ai rătăcit într-un film cu adevărat de prim rang.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: