filme-online-banner

Cabana din pădure – The Cabin in the Woods (2012) Online Subtitrat


Regia: Drew Goddard
Actori: Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Jesse Williams, Kristen Connolly
Anul: 2011
Gen: Groaza
Durata: 95 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cabana din pădure – The Cabin in the Woods (2012)

Mai mulți tineri ajung plini de entuziasm într-o cabană din pădure. Sunt convinși că vor petrece un weekend de milioane, cu muzică și băutură din plin, dar ceva cu totul și cu totul ieșit din comun li se va întâmpla…

Tot ce-mi inchipuiam era c-ar fi un alt film in care niste idioti se izoleaza de lume ptr. a fi macelariti in liniste de vreun “ceva” flamand, insa, dupa cum se petrecusera evenimentele, de cand ajunsesera la benzinarie m-am gandit c-ar fi urmat sa fie folositi drept cobai in vreun experiment, insa nicidecum un experiment de asa natura nu aveam in minte. A fost bun filmul. Un casting foarte bun, actori care-au jucat bine, un scenariu antrenant, comic… desi eu unul as fi introdus mult mai mult horror si nicidecum zombi.

Per total un film echilibrat. Nu cred ca va urma o continuare (desi mi-as dori una), caci la cum s-a terminat, o continuare ar presupune mult mai multa munca decat s-a depus la partea asta, si ma-ndoiesc ca se vor incurca ei producatorii. Poate doar daca-ar avea castiguri dementiale si cereri intense ale publicului, sa vedem o parte secunda.