filme-online-banner

Cam (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Alice din filmul Cam online subtitrat, o fata ambitioasa ce face video chat, se trezeste intr-o zi pentru a descoperi ca a fost inlocuita in spectacolul ei, cu o replica exacta a ei. Lucrand ca o fata pe video chat, o tanara hotarata sa se ridice in clasament pe un site de video chat, gaseste dintr-o data lumea ei intorsa cu susul in jos cand se trezeste blocata din cont si o serie mult mai explicite de spectacole sexuale cu o dublura de a ei.

A fost un horror / thriller destul de placut. Ea incearca constant sa obtina mai multi vizitatori la spectacolele ei si luptele cu celelalte modele de pe site. Asta in timp ce isi petrece viata incercand sa se sprijine reciproc si sa-si ridice propriile profiluri; care merg mana in mana cu schimbarea brusca in identitatea furata.

Exista exploatarile obisnuite aici, in timp ce se implica in diferitele spectacole prezentate; de la nuditate si de la diferitele anticitati sexuale care sunt de obicei aduse aici. Ceea ce confera o atmosfera decisiva si nelinistita, limitata de finalul stelar, unde totul se intoarce.


Regia: Daniel Goldhaber
Actori: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: