homepage-ptt

Camerista – Maid in Manhattan (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Wayne Wang
Actori: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Maddie Corman, Stanley Tucci
Anul: 2002
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 105 minute
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Camerista – Maid in Manhattan

În filmul Camerista, comedia romantică produsă de Revolution Studios, Jennifer Lopez interpretează rolul unei mame singure, harnică, inteligentă și hotărâtă. Care visează la o viață mai bună. În timp ce muncește din greu la slujba sa de cameristă în hotelul de clasa întâi “Beresford” din Manhattan. Femeia se îndrăgostește de un politician aflat în ascensiune care o consideră. Din greșeală, ca fiind o clientă din lumea bună a hotelului.

Oare o angajată a unui hotel, originară din Bronx. Si un gentleman bogat din centrul Manhattan-ului vor risca totul pentru a da o șansă dragostei?

Tema filmului nu e nouă: e vorba de Cenuşăreasa, dar mi se pare apropiată şi de Pretty Woman. Nu mi s-a părut doar o poveste, cunosc cazuri în care au avut loc astfel de relaţii de dragoste (vezi relaţia dintre milionarul Irinel şi fotomodelul de consumaţie Monica, provenit dintr-o familie săracă).

Chiar dacă nu e o capodoperă şi nici măcar un film foarte bun, Maid in New York impresionează prin jocul dezinvolt al protagoniştilor şi prin romantismul pe care-l degajă. Nimic vulgar, ci simplu şi frumos. Într-o epocă în care cuvântul obscen “fuck” este rostit în marea majoritate a filmelor, acest film face distincţie şi prezintă o poveste frumoasă de dragoste. Aş mai putea spune multe despre ideile inspiratoare prezente în film (să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti), dar las ca filmul să fie apreciat după sensibilitatea fiecăruia.


Trailer Camerista – Maid in Manhattan