filme-online-banner

Când te îndrăgosteşti – Falling in Love (1984) film online subtitrat

Regia: Ulu Grosbard
Actori: Robert De Niro, Meryl Streep, Harvey Keitel
Anul: 1984
Gen: Drama, Romantic
Durata: 106 minute
IMDB: 6.4

Acest film “Când te îndrăgosteşti” este cel mai clar caz l-am văzut într-o lungă perioadă de timp a războiului dintre vedete de cinema și scripturile care le sunt date. Filmul este o poveste de dragoste. Stelele sunt Robert De Niro și Meryl Streep – fără îndoială cele două cele mai distinse actori film american sub cincizeci. Ei au o chimie reală împreună pe ecran și carisma de necontestat. Și asta este în acest film, ceea ce le dă nu o linie de neuitat de dialog, nu o situație inventiv, nu un moment când nu geme la gama uimitoare de clișee pe care trebuie să mărșăluiască prin.

“Când te îndrăgosteşti” nu este nimic dacă nu în avans cu privire la intențiile sale. Ea vrea să fie o poveste de dragoste 1940, și-l face mult, mult că clar de a face prima întâlnire dintre personaje o “Meet Cute.” “Meet Cutes” sunt ceea ce Hollywood numește acele scene clișee în care Rosalind Russell și Cary Grant sunt atât părăsesc lui Macy, în același timp; se execută în fiecare parte, picătură pachete lor, și ciocni cap în care acestea se aplece dur pe pentru a le ridica. Ai crede că este exact modul în care “Meet Cute” lucrează în acest film? De Niro și Streep sunt la o librărie, nu un magazin, dar pachetele lor picătură, filmul aproape ar putea folosi un subtitlu cu eco-trimiterea la alte filme.

Sunt sigur că nu a fost un fel de conferință de poveste despre cum ar fi distractiv de a relua un Meet clasic Cute. Sunt sigur că a avut o mulțime de conferințe poveste pe acest film “Când te îndrăgosteşti”, oferindu-unii altora discuții PEP despre cum lipsa totală de substanță filmului a fost într-adevăr o decizie stil. Dar e doar un polițist-out. Cum se poate pune Streep si De Niro într-un film și nu le dau caractere pentru a juca sau lucruri interesante de spus? E o risipă de resurse.