filme-online-banner

Cartea morţilor – Evil Dead (2013) Online Subtitrat


Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Producator(i): Fede Alvarez, Rodo Sayagues
IMDB: 6.5
Regia: Fede Álvarez
Actori: Jane Levy, Lou Taylor Pucci, Shiloh Fernandez


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cartea morţilor – Evil Dead

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază. Când nişte tineri îl trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.

Mia (Jane Levy), o tânără a cărei viaţă a fost afectată de dezamăgiri şi abuzuri, in Cartea morţilor, îi invită pe fratele ei David (Shiloh Fernandez). Prietena acestuia, Natalie (Elizabeth Blackmore) şi prietenii lor din copilărie, Olivia (Jessica Lucas). Si Eric (Lou Taylor Pucci) la cabana de vacanţă a familiei pentru a o ajuta să-şi înfrângă demonii. Odată ajunşi acolo, ea işi distruge ultima doză şi jură în faţa prietenilor să se lase de droguri pentru totdeauna.

Odată intraţi în cabană, ei descoperă cu uimire că cineva fusese acolo în lipsa lor. Pivniţa fusese transformată într-un altar grotesc înconjurat de mumiile unor animale. Eric se simte irezistibil atras de o carte veche pe care o descoperă în casă. Fiind fascinat de cartea misterioasă, el citeşte cu voce tare pasaje din ea. Fără să-şi dea seama că în felul acesta ar putea declanşa consecinţe terifiante.

Pe măsură ce Mia intră în sevraj, ea începe să regrete ca a abandonat drogurile şi încearcă să scape, dar fuga ei este zădărnicită de o viziune înfricoşătoare.