filme-online-banner

Cazul Rapirii – Montage (2013) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Scenariu: Geun-seop Jeong
IMDB Rating: 7,5
Regizor(i): Geun-seop Jeong
Actori: Jeong-hwa Eom, Sang-kyung Kim, Young-chang Song

Director scriitor coreean Jung Geun Sub face debutul cu “Cazul Rapirii”, un alt thriller care gravitează în jurul veșnic populare gen răpire copil. Filmul Cazul Rapirii a fost una dintre versiuni interne mai anticipate ale anului, datorită prezenței de sus actrita Uhm Jung Hwa (“Dance Regina”), în frunte, jucând o mamă încearcă să rezolve misterul crimei fiicei sale înainte de prescripție ruleaza pe anchetei, s-au alăturat de actori Kim Sang Kyung (“Turnul”, “Amintiri din Murder”) și Song Young Chang (“Nameless Gangster”), în roluri secundare. În ciuda complot sondare familiar, filmul Cazul Rapirii s-a dovedit un succes moderat la box-office, crestare până un impresionant două milioane de admitere în timpul unui sezon blockbuster deosebit de aglomerat.
Stele Uhm ca Ha Kyung, care trăiește mai rau cosmar fiecare mama când fiica ei este răpit și ucis, nu făptuitorul a fi prins în ciuda eforturilor depuse de detectiv Chung Ho (Kim Sang Kyung). Aproximativ 15 de ani mai târziu, doar cinci zile înainte de prescripție face cazul închis pentru totdeauna, Chung Ho gaseste o floare albă recent plasat la locul crimei, o locație cunoscută doar Ha Kyung, poliția și criminalul. Ca doi dintre ei cursa contra cronometru pentru a revedea acest caz și urmați indicii noi, o altă fată este smuls în condiții foarte asemănătoare sub nasul bunicului ei Han Chul (Song Young Chang), ceea ce face căutarea criminalului chiar mai disperată.
Din fericire, deși complot ei nu este tocmai original (nu în ultimul rând din cauza statutului de limitări pusti au fost folosite foarte recent, cu rezultate plăcută în Jung Byung Gil “Marturisirea de Murder”), “Montage” are un traseu destul de diferite pentru a face iasă în evidență, in Cazul Rapirii, Jung Geun Sub scopul pentru mai puțin de mare cifra octanica thriller care ar fi fost de așteptat, și mai mult pentru suspans si greu lovind dramă emoțională.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: