filme-online-banner

Cazul SK1 – L’affaire SK1 (2014) film online subtitrat

Gen: Crima
Scenariu: Frédéric Tellier, David Oelhoffen
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Frédéric Tellier
Actori: Raphaël Personnaz, Nathalie Baye, Olivier Gourmet

Cazul SK1 este jargon poliție franceză pentru “Killer Serial 1,” numele de cod dat în anii 1990 la un violator și criminal care prada pe tinerele femei din estul Paris. Poreclit “Fiara din Bastille,” vinovat, mai târziu identificate ca Guy Georges, nu a fost prima criminal în serie din țară, deși el a fost primul care urmează să fie prins prin analiza ADN – chiar dacă polițiștii au trebuit să depășească ani de rasoleală birocratic și ghinion pentru a ajunge în cele din urmă la el.
Partea procedurală Cazul SK1 a vânătoarea decadelong ia un scaun din față a orice altceva în perioada de captivant thriller scriitor-director Frederic Tellier, care joaca Degajat Raphael Personnaz (Ministrul francez), ca un detectiv obsesiv care găsește viața lui personală și profesională upended de caz . Cel mai bun atunci când dezvăluie detalii minuțioase de muncă de investigație, cel mai rău atunci când aruncă în adâncimi emoționale improbabile, SK1 este un policier peste medie, care ar trebui să ajungă în plasă întoarce solide la domiciliu în timp ce piquing interesul distribuitorilor gen în străinătate.
Liber adaptate din cartea jurnalistului Patricia Tourancheau prin Tellier și co-scenaristul David Oelhoffen (Far de la oameni), script-ul sare înainte și înapoi între 1991, când un prim victimă este găsit la domiciliu cu gâtul tăiat, pentru 2001, atunci când Georges ( intens Adama Niane) este în cele din urmă adus la judecată, unde a apărat de un avocat pledant femeie (Nathalie Baye), care are un interes moral în achitarea criminal. În între, membrii Police Judiciaire Cazul SK1 urmări necruțător agresorul lor, condus de tânărul parvenit perspicace Charlie (Personnaz), care descopera rapid paralele între cazul 1991 și altele cu comparabil detalii sinistre. Dar Charlie și partenerul său, Bougon (Olivier Gourmet), și căpitanul, Carbonel (Michel VUILLERMOZ), se afla în curând se confruntă cu piste false, fundături și un sistem arhaic care le impiedica sa punerea puzzle împreună.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: