filme-online-banner

Ce que le jour doit à la nuit (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Ceea ce ziua datorează nopții
Alt titlu: What the Day Owes the Night
Regia: Alexandre Arcady
Actori: Nora Arnezeder, Fu’ad Aït Aattou, Anne Parillaud
An: 2012
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ce que le jour doit à la nuit (2012)

O poveste de dragoste epică, ce are în fundal Războiul Civil Algerian. Algeria, anii ”30. Younes avea nouă ani atunci când a fost plasat în grija unchiului lui, care era farmacist în orașul Oran. Ajuns în casa acestuia, băiatul devenit Jonas, va avea o copilărie fericită și va crește împreună cu alți copii din Rio Salado. Emilie este una dintre fetele din grupul lui și toată lumea este îndrăgostită de ea. Între Jonas și Emilie începe o uluitoare poveste de iubire care va fi foarte repede tulburată de conflictele care pun stăpânire pe întreaga țară.

Un foarte bun film de dragoste ….si nu numai. Un film despre istoria relativ recenta a Algeriei, despre onoare, puterea cuvantului dat, despre prietenie, despre deciziile ce iti schimba viata si regretele din pacate tardive. Il recomand, ca pe un film de mare calitate, asa cum cinematografia franceza ne-a obisnuit. Inchei, chiar cu epilogul filmului, deoarece mi-a placut enorm….

„Omul care lasă să-i scape dragostea vieții sale, va ajunge singur cu regretele sale și toate suspinele lumii nu-i pot aduce alinare sufletului…

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: