filme-online-banner

Checkmate (2015) film online subtitrat

Regia: Timothy Woodward Jr.
Scenariu: Calvin Cox Jr.
Actori: Danny Glover, Sean Astin, Vinnie Jones
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 4.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Șase persoane sunt aruncate împreună în timpul unei jaf bancar elaborat în care orice mișcare poate modifica rezultatul. Este coincidență, sau sunt doar pioni într-un joc mult mai mare.

Starea Media & Entertainment și Puppy divertisment au lansat primele distilare de producție și arta concept pentru thriller-ul mare și conceptul primul caracteristica pentru a fi împușcat pe camera Blackmagic 4K Productie Checkmate. Filmul Checkmate, interesante, scris de Henry Mitchell, Calvin Cox si Jennifer Lynch, si produs de Craigar Grosvenor cronici cum acțiunile indivizilor ne afectează pe toți, ca sase persoane sunt aruncate împreună în timpul unei jaf bancar elaborat în care orice mișcare poate modifica rezultat.

Director Timothy Woodward Jr. a condus o distributie ansamblu stelar, inclusiv Danny Glover, Sean Astin, Vinnie Jones, Mischa Barton, Michael Pare, Johnny Messner, Legea Katrina, Willa Ford, Antwon Tanner și David Chisum, așa cum au construit șase linii altă poveste, fiecare reprezentând jaf dintr-un alt punct de vedere. Ca întregul film Checkmate a fost filmat timp de trei săptămâni, cu aproape jumătate din filmul Checkmate format din secvențe de acțiune și aproape 50 de roluri vorbind, Woodward a ales Camera Blackmagic producție 4Ks pentru accesul la prețuri accesibile pentru a 4K și pentru a economisi timp la setari tehnice, permițându-i să se concentreze pe creativitate și performanță.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: