filme-online-banner

Children of the Corn Runaway (2018) Online Subtitrat


Regia: John Gulager
Actori: Tom Allen, Von Allen, Molly Nikki Anderson
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Children of the Corn Runaway (2018)

Children of the Corn Runaway online subtitrat urmează o tânără gravă Ruth care scapă de un cult copil criminală într-un mic oraș Midwestern. Ea petrece următoarea decadă să trăiască anonim, încercând să-i cruțe pe fiul său ororile pe care le-a experimentat în copilărie. Aterizează în micul oraș Oklahoma, dar ceva o urmează. Acum, trebuie să se confrunte cu acest rău sau să-și piardă copilul.

Poate că; dacă vă plac multă crimă umedă de sânge; atunci poate veți găsi ceva valoare în această nouă tranșă a seriei; bazată inițial pe povestirea lui Stephen King. M-am împins greu să găsesc ceva de valoare aici; pentru că filmul era plin de seninătate și grimasă.

Marci Miller joacă rolul lui Ruth; care a scăpat dintr-un cult al copiilor ucigași și demonici din Nebraska; pentru a încerca să o protejeze curând să se nască. Acum treisprezece ani; ea încearcă să stabilească rădăcini în micul oraș Luther; Oklahoma; împreună cu fiul ei adolescent; Aaron (Jake Ryan Scott). Cu toate acestea; ea va descoperi curând că copiii de semințe demonice se comit; de asemenea; cu crimă sadică și o bântuie cu amintiri din trecutul ei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: