homepage-ptt

Churchill (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Teplitzky
Actori: Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Churchill

Toate dovezile arată că Churchill este principalul actor din spatele ideii de aterizări din Normandia. A împins mai mult de doi ani cu nerăbdare, încercând să-l convingă pe Roosevelt să fie de acord. Al doilea front a fost văzut în Marea Britanie ca o necesitate absolută pentru a împiedica pe Hitler să învingă rușii. Să-și consolideze forțele europene continentale și să obțină resursele necesare. Inclusiv petrolul din Caucaz, pentru a ataca un atac la scară largă asupra Angliei.

După victoria Rusiei de la Stalingrad, sa considerat necesară scurtarea războiului și stoparea rușilor să devină prea dominanți pe continent.

După cum remarcă istoricul Martin Gilbert: “A fost Roosevelt, nu Churchill, care a amânat cel de-al doilea Front timp de doi ani. În lungul timpului până la Ziua D, Churchill era convins că o aterizare transversală a canalului era Drum spre înfrângerea Germaniei “.

Churchill a fost inspirația din spatele porturilor Mulberry plutitoare necesare pentru descărcarea de arme grele. Si echipamente de la nave – beton gol, blocuri plutitoare care au fost remorcate peste Chanel de remorchere. El a fost, de asemenea, intrigat și a supravegheat personal proiectele de modificare a rezervoarelor special concepute. Pentru a face față dificultăților deosebite de aterizare în apă de mare și de apărare pe plajă.

Departe de a fi în afara legăturii și de a fi blocat în ideile organizate în războiul precedent, așa cum a fost prezentat fals în film, el a fost un avocat foarte puternic al soluțiilor tehnice moderne la problemele înfrângerii Germaniei.


Trailer Churchill

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: